Votka Absolut Elyx

Votka Absolut Elyx

Šifra:PER036
Zemlja porekla: Švedska
Stilovi / Vrsta: Votka
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Ahus VIN SPIRIT (PUBL)
Sastojci:

 Votka

Cena po komadu Komad:
5.832,00 RSD
sa uključenim PDV-om
Trenutno rasprodat proizvod

Votka Absolut Elyx je prisutna na više od 70 tržišta širom sveta. Izuzetne kapi Absolut Elix-a proizvode se od pšenice uzgajane na imanju Rabelof (južna Švedska). Ta regija u Švedskoj ima idealnu klimu za proizvodnju pšenice zbog suve, hladne zime i dugog, toplog leta. Ova luksuzna votka, proizvedena na principima kvaliteta, integriteta i domaće izrade, destiluje se u ručno izrađenim bakarnim bačvama koje datiraju još iz 1921. godine. Absolut Elyx je votka punog, bogatog i prefinjenog ukusa i nežnih, glatkih aroma te je ljubitelji ovog pića sa pravom nazivaju „tečnom svilom“.

Visok standard proizvodnje i briga o svakom detalju omogućili su nam da proizvedemo luksuznu, ručno izrađenu votku koju odlikuje čist i kremast ukus.

Perun votka zbog svoje savršene teksture i čistine se može servirati sama sa ledom ili kao sastojak brojnih koktela.

 

Stil: Votka
Izgled: Kristalno - proziran
Miris: Čist, bogat, kombinacija svežeg hleba, nota bele čokolade i laganih žitarica sa blagim začinima
Ukus:  Pun, sočan, svilenkast - sa aromom bogatih oraha od makadamije, kremastih žitarica i ukrasa od bele čokolade i puternih nota sveže pečenog hleba
Nacin serviranja:  Najbolje je piti je čistu, bez dodataka.

 

 

 

 

AHUS VIN SPIRIT (PUBL)

Votka Absolut je poznata votka koja nam dolazi iz Švedske. Votku možete poručiti po veoma povoljnoj ceni putem naše online prodavnice pića. Posetite nas i pogledajte našu ponudu.