Viski Slyrs Single Malt Bavarian

Viski Slyrs Single Malt Bavarian

Šifra:BC014
Zemlja porekla: Nemačka
Stilovi / Vrsta: Viski
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 43%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Slyrs Destillerie Gmbh&co.KG
Sastojci:

 Viski

Cena po komadu Komad:
8.002,75 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Slyrs Single Malt Viski se proizvodi od 2011 godine u Gornjoj Bavarskoj u Schliersee-u. Nakon destilacije, puni se u nove američke bačve od hrasta (zapremina 225 litara) gde se čuva tri godine. Za to vreme, Slyrs destilat polako povlači arome i boju od drveta bačve. G-din Hans Kemenater, majstor destilerije Slyrs, pridaje veliki značaj upotrebi novih bačvi od belog hrasta u kojima viski dobija svoj jedinstveni karakter. Karamelizacija drvenog šećera odgovorna je za zlatno žutu boju a lignin u drvetu za nežnu aromu vanilije.

Osnovni sastojci ovog viskija značajno doprinose njegovom posebnom ukusu: ječam bavarskog slada, sveža izvorska voda iz Alpa i dim bukovog drveta. Kada se tome dodaju izvanredni klimatski uslove Schliersee-a - visoke temperature leti i hladne temperature zimi – kvalitet i posebnost ovog viskija dobijaju na težini ! Bavarski viski je sam po sebi velika retkost a Slyrs je dostupan samo u ograničenim količinama!

U našoj web prodavnici možete pronaći i druge vrste bavarskih Slyrs viskija.

 

Stil:  Single Malt Whisky
Izgled:  Boje ćilibara
Miris:  Blaga nota slada, vanilije, nežna slatka nota breskve
Ukus:  Veoma blag, mekan, fine note slada, voća i drveta
Tip bureta:  Koriste se bačve od belog hrasta iz SAD-a
Način serviranja:  Viski se servira čist i na niskoj sobnoj temperaturi ili blago ohlađen.

 

 

 

 

SLYRS DESTILLERIE GMBH

Slyrs viski je nemacki viski koji proizvodi Slyrs destilerija poznata po svom kvalitetnom izboru pića. Njihove proizvode možete pogledati i poručiti putem našeg sajta. Posetite nas i pogledajte našu ponudu.