Viski Slyrs Fifty One

Viski Slyrs Fifty One

Šifra:BC016
Zemlja porekla: Nemačka
Stilovi / Vrsta: Viski
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 51%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Slyrs Destillerie Gmbh
Sastojci:

 Viski

Cena po komadu Komad:
10.434,86 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Slyrs destilerija, locirana u Schliersee-u je najveći proizvođač Single Malt viskija u Nemačkoj.

Bavarski Single Malt viski Slyrs 51, kao i svi ostali Slyrs viskiji, sazreva tri godine u bačvama od belog hrasta iz SAD-a. Posle toga dodatno dozreva u bačvama od šerija, porto vina „Sauternes-a“ ( Sauternes je francuska vinska regija, poznata po svojim finim slatkim belim vinima čije su bačve vrlo pogodne za korišćenje i sazrevanje visokokvalitetnih alkoholnih pića. Čuvanim destilatima daju fine arome meda, citrusa i začina) .

Slyrs 51 zaista nudi mnogo toga !

 

Stil: Single Malt Whisky
Izgled: Tamni zlatno-braon ton
Miris: Aroma pečenog kestena, suvih šljiva i čokolade. Note mahovine i smreke
Ukus: Ukus gorkog bilja, složenost ukusa, klinčić, mandarine i orah. Naknadno prijatna slatkoća karamele sa notama meda.
Tip bureta:  Za početak se koriste bačve od belog hrasta iz SAD a naknadno viski dozreva u bačvama od šerija, port-vina Sauternesa
Način serviranja: Na temperaturi od 16 do 18 stepeni Celzijusa i sa nekoliko kapi vode viski razvija veliki izbor ukusa!

 

 

 

 

SLYRS DESTILLERIE GMBH

Slyrs viski je nemacki viski koji proizvodi Slyrs destilerija poznata po svom kvalitetnom izboru pića. Njihove proizvode možete pogledati i poručiti putem našeg sajta. Posetite nas i pogledajte našu ponudu.