Viski Royal Lochnagar 12y Game of Thrones

Viski Royal Lochnagar 12y Game of Thrones

Šifra:ANK031
Zemlja porekla: Škotska
Stilovi / Vrsta: Viski
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Inver House Distillers ltd
Godina starosti: 12
Sastojci:

 Viski

Cena po komadu Komad:
8.232,60 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

12-godišnji viski Royal Lochnagar House Baratheon Royal Game of Thrones je klasa za sebe I stvara entuzijazam kod kolekcionara. Nestrpljivo iščekivana serija sa posebnim I ograničenim izdanjem odaje počast seriji „Game of Thrones“ (Igre Prestola) koja je poznata širom sveta i trenutno svojom osmom i poslednjom sezonom izaziva senzacije. U tu svrhu, engleska kompanija Diageo udružila se sa televizijskim emiterom HBO i stvorila vrhunski viski sa odgovarajućim karakternim osobinama za svaku kuću ili kraljevstvo u svetu knjiga i serija. Game of Thrones House Baratheon Royal Lochnagar viski treba da predstavlja kuću koja je nekada vladala carstvom iz gvozdenog trona. Potiče iz destilerije koja je u 19. veku dobila kraljevsku dozvolu i zato u svom imenu ponosno nosi dodatak “Royal”. Ovim viskijem, Royal Lochnagar destilerija predstavlja kvalitet koji je u potpunosti prepoznatljiv i prilično veličanstven.

 

 

Stil:  Single Malt Whisky
Izgled:  Boje svetlog ćilibara
Miris:  Kafa sa smeđim šećerom, laneno ulje, narandža i note ličija
Ukus:  Skladan i intenzivan, kisela voćna nota, blaga sandalovina, i decentne note začina
Tip bureta:  Američke burbon i evropske šeri bacve od hrasta
Način serviranja:  Najbolje je u tradicionalnoj čaši viskija, čist ili sa malo vode.

 

Game of Thrones je fantastična američka televizijska serija Davida Benioffa i D. B. Veissa za američku kablovsku televiziju HBO. Zasnovana je na romanu  A Song of Ice and Fire („Pesma leda i vatre“) Džordža R. R. Martina, koji takođe učestvuje u seriji. Radnja serije je smeštena u izmišljenom svetu i odvija se na kontinentima Westeros i Essos. Sedam kraljevstva Westerosa podsećaju na evropski srednji vek i zaklonjeni su ogromnim zidom večne zime na severu. Proleće, leto, jesen i zima mogu trajati nekoliko godina ili čak decenija, vremenski su promenljivi i nepredvidivi. U čast osme i poslednje sezone TV serije, engleska kompanija Diageo u saradnji sa HBO kanalom, predstavlja limitiranu seriju viskija, inspirisanu ovom SF sagom. Svaki od ovih retkih škotskih viskija posvećen je jednoj od kultnih kuća Westerosa i Noćne straže. Ljubitelji sada mogu relano uživati u autentičnom ukusu Sedam kraljevstva. A svi viskiji sa epitetom Game of Thrones postali su obavezni kolekcionarski predmeti za sve ljubitelje kako viskija tako i serjlala o igrama prestola.

ROYAL LOCHNAGAR DISTILLERY

Viski Royal Lochnagar je kraljevski skotski viski koji proizvodi istoimena destilerija i koji možete pronaći i poručiti putem naše Calix prodavnice pića. Pogledajte našu bogatu ponudu pića.