Viski Monkey Shoulder Smokey Monkey

Viski Monkey Shoulder Smokey Monkey

Šifra:GTR039
Zemlja porekla: Škotska
Stilovi / Vrsta: Viski
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Buffalo Trace Distillery
Sastojci:

 Blended Malt Whisky

Cena po komadu Komad:
6.988,33 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Naziv Monkey Shoulder (majmunsko rame) - je priča koja podseća na tradiciju iz prošlosti kada su radnici destilerije u procesu proizvodnje ovog viskija lopatama mešali čitave tone proklijalog ječma. Od ovog teškog rada, ramena su ih ponekad bolela, a ruke visile nisko, gotovo poput šimpanze, te je po tome po ovaj viski dobio svoje ime – „majmunsko rame“. Viski Smokey Monkey Shoulder je kombinacija različitih pojedinačnih viskija iz kuce Willliam Grant & Sons. Veruje se da je ovaj viski mešavina Glenfiddich-a, Balvenie-a i zadimljenog viskija iz destilerije Ailsa Bay. Rezultat je snažan - jako zadimljeni blendovani viski sa aromama vanile, začina i dima. Odlikuje ga snažan i zadimljen karakter koji je idealan za mešanje pića, ali takođe se može piti i u čistoj varijanti.

 

Stil: Blended Whisky
Izgled: Zlatna boja
Miris: Voćna aroma sa svežim notama citrusa, nežne vanile i dima
Ukus: Dominira nota vanilije, začina i bilja sa prijatnom dimljenom notom, koje prate arome sušenog voća
Tip bureta: Bivše buradi od burbona
Način serviranja: Dominira nota vanilije, začina i bilja sa prijatnom dimljenom notom, koje prate arome sušenog voća ! !

 

 

 

 

WILLIAM GRANT&SONS LTD

William Grant&Sons je poznata destilerija u Škotskoj koja se bavi proizvodnjom skotskog viskija već duže vreme. Pogledajte ovu bogatu ponudu viskija na našoj online Calix prodavnici.