Viski Lagavulin 8 godina

Viski Lagavulin 8 godina

Šifra:ANK049
Zemlja porekla: Škotska
Stilovi / Vrsta: Viski
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 48%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Lagavulin Distillery
Godina starosti: 8
Sastojci:

 Viski

Cena po komadu Komad:
11.110,84 RSD
sa uključenim PDV-om
Trenutno rasprodat proizvod

Lagavulin od 8 godina, prvi put je plasiran 2016. godine kao specijalno izdanje povodom 200-te godišnjice destilerije Lagavulin a zatim je prešao u redovni asortiman.

Svako ko misli da viski koji odleži kraće vreme u bačvi ne pruža očekivanji kvalitet, biće prijatno iznenadjen i demantovan jer ovaj „mladić“ ima sve što je potrebno!

Iako se u škotskim destilerijama flašira viski koji odleži najmanje 12 godina i što je početni nivo - Lagavulin destilerija se odlučila za osmogodišnji viski.

Nikako ne podcenjujte ovaj viski - svojom tresetnom i dimljenom aromom ispuniće sva očekivanja a veoma brzo je postao TOP-Seller!

 

Stil:  Whisky – Viski
Izgled:  Boje ćilibara
Miris:  Svež i prekriven dimom ali i aromama citrusa i narandže, pokazuje slanu, morsku notu mirisa. Dodir tamne   čokolade i finih nota žitarica
Ukus:  Pokazuje mekanu dimnu notu, slatki med kao i slad i treseta
Tip bureta:  Viski je sazreo u američkim i evropskim hrastovim bačvama, (ex-Bourbon-bačve i evropski hrast,kao i bačve    od šerija ili vina iz Španije ili Francuske.
Način serviranja:  Najbolji ga je konzumirati čist!

 

 

 

 

 

LAGAVULIN DISTILLERY

Lagavulin destilerija nam dolazi iz Škotske i bavi se proizvodnjom kvalitetnog skotskog viskija koji možete poručiti putem naše online prodavnice na vašu kućnu adresu. Posetite nas.