Viski Kavalan Classic 0,7l

Viski Kavalan Classic 0,7l

Šifra:RS011
Zemlja porekla: Taiwan
Stilovi / Vrsta: Viski
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: King Car Distillery
Sastojci:

 Single Malt Whisky

Cena po komadu Komad:
9.685,45 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Destilerija Kavalan je prva destilerija na Tajvanu i izgrađena je privatnim sredstvima. Destilerija se nalazi u severoistočnom delu Tajvana. Lokacija je izabrana zbog slatke i mekane vode kao i zbog suptropske klime koja je idealna za proizvodnju viskija. Ime Kavalan potiče od plemena koje se prvo doselilo na Tajvan, dok oblik boce podseća na najvišu zgradu Tajvana - Taipei 101 koja je važila za najvišu zgradu na svetu do 2007. godine. Viski Kavalan sam po sebi ima dominantnu aromu manga i sazreva u šest različitih tipova buradi. Koriste se nove burbon buradi, zatim već korišćene burbon buradi, bačve šerija, bačve crvenog vina iz Španije i dve različite bačve belog vina iz Portugalije. Kavalan važi za najprodavniji viski u Tajvanu i osvojio je mnoge medalje na raznim takmičenjima.

 

Stil: Single Malt Whisky
Izgled: Boje ćilibara
Miris: Čist i elegantan sa svežim mirisom orhideje, voća i meda Oseti se i miris vanile sa kokosom i čokoladom
Ukus: Zrelog manga sa notom vanile. Viski takođe ima ukus kokosa, čokolade sa toplom aromom , blage i fine arome narandže
Tip bureta: Viski sazreva u šest različitih tipova buradi. Koriste se nove burbon buradi, zatim već korišćene burbon buradi, bačve serija, bačve crvenog vina iz Španije i dve različite bačve belog vina iz Portugalije
Način serviranja: Viski Kavalan se najčešće pije čist. Međutim, ovaj viski možete da mešate i da pijete sa zelenim čajem – što je veoma popularno u Tajvanu!

 

 

 

 

KING CAR DISTILLERY

Viski Kavalan nam dolazi iz dalekog Tajvana. Proizvodi ga King Car detilerija. Cena ovog viskija je veoma povoljna na našon online Calix prodavnici pića. Posetite nas i uverite se i sami u kvalitet proizvoda.