Viski Glenfarclas - 25 godina 0,2l

Viski Glenfarclas - 25 godina 0,2l

Šifra:GLS007
Zemlja porekla: Škotska
Stilovi / Vrsta: Viski
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 43%
Sadržaj: 200ml
Proizvođač: Glenfarclas Distillery
Godina starosti: 25
Sastojci:

 Viski

Cena po komadu Komad:
4.980,28 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Popularni Glenfarclas 25 godina, jedan od najstarijih viskija iz renomirane škotske destilerije Glenfarclas iz regije Speyside. Izvanredni Highland Single Malt Viski odlikuje se slatkim i blagim karakterom kao i fascinantnom aromom šerija zbog dugog sazrevanja u španskim šeri bačvama. 

Kao odličan viski, za recimo, posle večere, Glenfarclas 25 godina je toliko bogat ukusom i pun da se može servirati i sam kao desert !

U Glenfarclasovom 25-godišnjaku postoji toliko mnogo filigranskih aroma koje čekaju da budu otkrivene u svom punom i složenom opusu.

Glenfarclas od 25 godina je briljantan viski namenjen svim posebnim prilikama !

 

Stil: Single Malt Whisky
Izgled: Boje ćilibara
Miris: Oseti se nota džema od kajsije, slatki med, cvetni nektar, žele od kruške sa aromom cimeta i šerija. Takođe miris ananasa, kandiranih pomorandži i orašastih plodova. Uprkos dugom vremenu sazrevanja u šeri-bačvi, viski nema dominatnu aromu šerija
Ukus: U početku dominiraju arome hrasta i lagane arome drvenog uglja. Sledi kandirano voće- pomorandža, džem od maline, ribizle i suvo grožđe. Arome dopunjuju šumski med i spektakularani ukus tamne
Tip bureta: Sazreva 25 godina u buradima od šerija
Način serviranja: Ovaj viski je za „pure“ konzumaciju i/ili sa par kapi vode.

 

 

 

 

GLENFARCLAS DISTILLERY

Viski Glenfarclas je skotski viski iz Glenfarclas destilerije iz regije Speyside. Proizvode ove destilerije možete pronaći i poručiti putem naše online prodavnice ukoliko već danas. Posetite nas.