Vino Zvonko Bogdan CUVEE No1 2017

Vino Zvonko Bogdan CUVEE No1 2017

Šifra:ZB194
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Crveno vino
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 14%
Sadržaj: 750ml
Proizvođač: Vinarija Zvonko Bogdan
Sastojci:

Merlot 70 %, Cabernet Franc 15 %, Cabernet Sauvignon 15 % 

Cena po komadu Komad:
2.464,01 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Cuvée No.1 (Kupaža broj 1) je jedino srpsko vino koje je dva puta za redom dobilo zlatnu medalju na takmičenju Decanter WWA koja je ujedno i najprestižnije međunarodno vinsko priznanje. Najveći kvalitet ovog vina je kompleksna aromatika. Idealno se slaže uz jagnjeće kotlete, sporo pečenu teletinu, pačije grudi, biftek i plemenite odležale tvrde sireve. Cuvée No.1 (Kupaža broj 1) se servira u velikoj Bordeaux čaši na temperasturi od 16 do 18 stepeni. Uz našu ponudu preporučujemo čaše za vina iz našeg asortimana!

 

Tip vina: Crveno suvo vino
Izgled: Tamna prozirna crvena boja
Miris:

Miris crne ribizle i trešnje,  kesice čaja od nane i vrlo diskretnih plemenitih nota koje  ukazuju na odležavanje u  vrhunskim hrastovim buradima

Ukus: U ustima ukus tanina i arome crnih trešanja i šljive sa kakaom.

 

 

 

VINARIJA ZVONKO BOGDAN

Nedaleko od jedinstvenog Palićkog jezera, u sred zelenog mora vinograda, ističe se šareni krov zdanja podignutog u stilu panonske secesije. Tu se nalazi Vinarija Zvonko Bogdan, smeštena nedaleko od Subotice, na samo pet minuta vožnje od autoputa Beograd – Budimpešta. Zgrada vinarije moderno je i funkcionalno zdanje koje istovremeno odgovara jedinstvenoj arhitektonskoj tradiciji Vojvođanske regije. Vinarija poseduje velelepni barrique podrum sa jedinstvenim salama za degustacije, veliki restoran prepun detalja koji svedoči o kulturnom bogatstvu Subotice i Palića, a tu je i jedinstveni pogled na nepregledne i savršeno uređene vinograde. Vinarija Zvonko Bogdan je opremljena savremenom opremom koja garantuje da će u svakoj boci vina grožđe pokazati svoj puni karakter. Od pažljivo odabranog grožđa iz vinograda ove vinarije godišnje se proizvodi čak 400 000 boca vina!