TONIK VANTGUARD WATER 1724 200ml

TONIK VANTGUARD WATER 1724 200ml

Šifra:10591
Zemlja porekla: Španija
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 200ml
Pakovanje: 24 X 0.2L
Regija: La Rioja
Proizvođač: Vantguard
Sastojci:

Šećer, eterična ulja citrusa, kinin, limunska kiselina (E330),Konzervansi E211 (Natrijevog benzoate), E202 (kalijev sorbat), CO2 (6,8g/l)  

Cena po komadu Komad:
217,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
5.208,00 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Tonik 1724 ima svoje izvorište u Andima, na mitskom području Inka, JER OVO JE MESTO GDE JE OTKRIVEN KININ. Kinin kao sastojak dobija svoju autentičnost stotinak godina unazad. Nakon što je ubran, kinin se odvozi u Španiju gde se meša sa izvorskom gaziranom vodom “22“ u oblasti La Rioja. Tonik 1724 je Premium tonik čiji je kinin ručno ubran 1724 metara iznad mora u Andima. Zvanično - to je jedan od najboljih tonika na svetu.

 

Stil: Tonic Water - Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled: Bezbojno, gazirano piće. Zbog sadržaja kinina, svetli pod UV svetlom
Miris: Limuna i madarine
Ukus: Cvetnog ukusa sa izraženim nagoveštajem kinina, mandarine i citrusa. Sa konstantnom gorčinom i umerenim ukusom slatkoće.

 

 

 

VANTGUARD

Vantguard je kuća koja se specijalizovala za pozicioniranje proizvoda koji ne prate konvencionalni obrazac kategorije tonika i koja je fokusirana na inovacije. Ako tražite konvencionalnog distributera pića, niste na pravom mestu. Vantguard je kompanija specijalizovana za brendove sa dušom, brendove koje niko drugi nema, koji preskaču sva pravila. Okruženi ljudima sa vrlo visokim nivoom posvećenosti i lojalnosti, Vantguard uspešno realizuje projekat distribucije tonika i spaja sve koji dele viziju novog i koji ne prate običan model ponašanja svoje kategorije.