TONIC VANTGUARD WATER 1724 200ml

TONIC VANTGUARD WATER 1724 200ml

Šifra:10591
Zemlja porekla: Španija
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 200ml
Pakovanje: 24 X 0.2L
Regija: La Rioja
Sastojci:

Šećer, eterična ulja citrusa, kinin, limunska kiselina (E330),Konzervansi E211 (Natrijevog benzoate), E202 (kalijev sorbat), CO2 (6,8g/l)  

Cena po komadu Komad:
249,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
5.976,00 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Tonik 1724 ima svoje izvorište u Andima, na mitskom području Inka, JER OVO JE MESTO GDE JE OTKRIVEN KININ. Kinin kao sastojak dobija svoju autentičnost stotinak godina unazad.

Tonik 1724 je Premium tonik čiji je kinin ručno ubran 1724 metara iznad mora u Andima. Službeno, to je jedan od najboljih tonika na svetu. Kinin nakon što je ubran, odvozi se u Španiju gde se meša sa izvorskom gaziranom vodom “22“ u oblasti La Rioja. On ne sadrži CO2 jer je u njemu je prirodan kinin.

 

Stil:  Tonic Water
Izgled:  Bezbojno, gazirano piće. Zbog sadržaja kinina, svetli pod UV svetlom.
Miris:  Limuna i madarine
Ukus:  Savršena ravnoteža između kisalosti i slatkoće. Prirodno proizvedeni kinin daje ugodnu gorčinu i voćni   mandarinski ukus.

 

 

 

VANTGUARD

Vantguard je kuća koja se specijalizovala za pozicioniranje proizvoda koji ne prate konvencionalni obrazac kategorije tonika i koja je fokusirana na inovacije. Ako tražite konvencionalnog distributera pića, niste na pravom mestu. Vantguard je kompanija specijalizovana za brendove sa dušom, brendove koje niko drugi nema, koji preskaču sva pravila. Okruženi ljudima sa vrlo visokim nivoom posvećenosti i lojalnosti, Vantguard uspešno realizuje projekat distribucije tonika i spaja sve koji dele viziju novog i koji ne prate običan model ponašanja svoje kategorije.