Tonik Goldberg Tonic Water

Tonik Goldberg Tonic Water

Šifra:SAL05
Zemlja porekla: Nemačka
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 200 ml
Pakovanje: 24 x 200 ml flaša
Proizvođač: Mbg Global Brands
Sastojci:

Izvorska voda, šećer, ugljen-dioksid, limunska kiselina, prirodna aroma i aroma kinina

 

AKCIJA TRAJE OD 15.05.2023. DO 14.06.2023.

Cena po komadu Komad:
105,00 RSD 150,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
2.520,00 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Goldberg Tonic Water se proizvodi u Nemačkoj od 2013. godine. Najbolji sastojci i posebna kombinacija ovih sastojaka čine Goldberg tonik neobično različitim od ostalih tonika. Ne samo što je čist, osvežavajući užitak, već je i perfektna kombinacija sa visokokvalitetnim žestokim pićima, kao što je džin. Međunarodni premium brendovi MGB kompanije zajedno sa Florianom Gerdtsom su proizveli jedan klasični tonik. Činjenicu da je Goldberg tonik veliki uspeh, govori nam veoma pozitivan komentar od strane barmena. RedDot Design nagrada je takođe pečat kvaliteta ovog izuzetnog tonika!

 

Stil: Tonic Water - Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled: Bezbojno, gazirano piće. Zbog sadržaja kinina, svetli pod UV svetlom
Miris: Miris svežeg limuna i voća
Ukus: Lagana slatkoća u kombinaciji sa nagoveštajem svežeg limuna završava se iznenađujuće gorkim i zrelim završetkom. Prirodni kinin i sveže arome daju Goldberg toniku osvežavajući i nešto drugačiji karakter ukusa.

 

 

 

 

 

MBG GLOBAL BRANDS

SALITOS - je leto, stil života i uživanje. Premium Lifestyle-Drink koji stoji za temperament i radost života Latinske Amerike kao niko drugi. SALITOS - Plaža, sunce i slana voda na vašoj koži. Nažalost, ne možemo da vas odvedemo na prelepe plaže Meksika, ali da unesemo SALITOS osećaj direktno u vasu dnevnu sobu ili da Vi budete heroj sledeće zajedničke zabave. Bez obzira na doba godine, kišu ili vetar - SALITOS vam pruža taj letnji osećaj tokom cele godine i predstavlja južnoamerički stil plaže i urbani stil života.