Tonik Goldberg Intense Ginger

Tonik Goldberg Intense Ginger

Šifra:SAL07
Zemlja porekla: Nemačka
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 200 ml
Pakovanje: 24 x 200 ml flaša
Proizvođač: Mbg Global Brands
Sastojci:

Voda, šećer, ugljena kiselina, prirodna aroma, limunska kiselina (E330); Stabilizatori: E414 (guma arabika) i E445 (glicerol estar iz korenske smole)

 

 

AKCIJA TRAJE OD 22.05.2023. DO 21.06.2023.

Cena po komadu Komad:
75,00 RSD 150,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
1.800,00 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Goldberg Ginger Beer je jedan je od vodećih proizvoda kompanije MBG International Premium Brands - a. Poreklom iz Paderborna, poslastica poput ovog „piva” od đumbira, sada se prodaje u 46 zemalja širom sveta. Kako bi mogli da garantuju zadovoljstvo kupaca, Goldberg Ginger Beer se proizvodi u skladu sa najvišim standardima. Fina začinjenost đumbira dolazi do izražaja, dajući gorkoj limunadi jedinstvenu aromu sa blago ljutim iskricama. Intenzivan doživljaj ukusa Goldberg Gingeer Beer tonika zaokružen je svežinom limete i nane. Leti, ova gorka limunada u elegantnoj flaši od 0,2 litra preporučuje se kao osvežavajući hladni napitak. Ali možete ga koristiti i za oplemenjivanje raznih koktela kao što su Intense Mule ili Intense Berri.

 

Stil: Tonic Water - Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled: Žuto-zlatne boje
Miris: Miris blagog limuna sa ljuto-slatkim notama
Ukus: Impresionira svojim začinskim aromama đumbira sa tipičnom blagom oštrinom i svežom notom.

 

 

 

 

 

MBG GLOBAL BRANDS

SALITOS - je leto, stil života i uživanje. Premium Lifestyle-Drink koji stoji za temperament i radost života Latinske Amerike kao niko drugi. SALITOS - Plaža, sunce i slana voda na vašoj koži. Nažalost, ne možemo da vas odvedemo na prelepe plaže Meksika, ali da unesemo SALITOS osećaj direktno u vasu dnevnu sobu ili da Vi budete heroj sledeće zajedničke zabave. Bez obzira na doba godine, kišu ili vetar - SALITOS vam pruža taj letnji osećaj tokom cele godine i predstavlja južnoamerički stil plaže i urbani stil života.