Tonik Goldberg Bitter Lemon

Tonik Goldberg Bitter Lemon

Šifra:SAL06
Zemlja porekla: Nemačka
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 200 ml
Pakovanje: 24 x 200 ml flaša
Proizvođač: Mbg Global Brands
Sastojci:

Voda, šećer, ugljen dioksid, koncentrat limunovog soka, ekstrakt limuna, limunska kiselina, koncentrat narandže, antioksidant askorbinska kiselina, prirodna aroma citrusa, aroma kinina, stabilizator guma od zrna rogača

Cena po komadu Komad:
150,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
3.600,00 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Goldberg Bitter Lemon veoma brzo je stekao popularnost među ljubiteljima gorkih bezalkoholnih pića. Izuzetno je ubedljivog i izražajnog ukusa, čak i za one koji nisu ljubitelji bezalkoholnih napitaka koja sadrže kinin. Ukus svežeg limuna definitivno dominira. Visok sadržaj kinina čini gorki limun prijatno kiselim i uz blagu gorčinu. Pojavljuje se intenzivan, suv osećaj u ustima i ukus se dugo zadržava. Goldbergov Bitter Lemon bi trebalo da postane standard u svakom baru: Vodka Lemon i Sour Sun sa puno leda privlače dobro raspoloženje i zabavu za tren!

 

Stil: Tonic Water - Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled: Blako žuta - mutna nijansa
Miris: Miris svežeg limuna i voća
Ukus: Voćna mešavina limuna i pomorandže kombinovana je sa kiselom notom pravog kinina.

 

 

 

 

 

MBG GLOBAL BRANDS

SALITOS - je leto, stil života i uživanje. Premium Lifestyle-Drink koji stoji za temperament i radost života Latinske Amerike kao niko drugi. SALITOS - Plaža, sunce i slana voda na vašoj koži. Nažalost, ne možemo da vas odvedemo na prelepe plaže Meksika, ali da unesemo SALITOS osećaj direktno u vasu dnevnu sobu ili da Vi budete heroj sledeće zajedničke zabave. Bez obzira na doba godine, kišu ili vetar - SALITOS vam pruža taj letnji osećaj tokom cele godine i predstavlja južnoamerički stil plaže i urbani stil života.