Tonik Goldberg Bitter Lemon

Tonik Goldberg Bitter Lemon

Šifra:SAL06
Zemlja porekla: Nemačka
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 200 ml
Pakovanje: 24 x 200 ml flaša
Proizvođač: Mbg Global Brands
Sastojci:

Voda, šećer, ugljen dioksid, koncentrat limunovog soka, ekstrakt limuna, limunska kiselina, koncentrat narandže, antioksidant askorbinska kiselina, prirodna aroma citrusa, aroma kinina, stabilizator guma od zrna rogača

 

AKCIJA TRAJE OD 22.05.2023. DO 21.06.2023.

Cena po komadu Komad:
75,00 RSD 150,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
1.800,00 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Goldberg Bitter Lemon veoma brzo je stekao popularnost među ljubiteljima gorkih bezalkoholnih pića. Izuzetno je ubedljivog i izražajnog ukusa, čak i za one koji nisu ljubitelji bezalkoholnih napitaka koja sadrže kinin. Ukus svežeg limuna definitivno dominira. Visok sadržaj kinina čini gorki limun prijatno kiselim i uz blagu gorčinu. Pojavljuje se intenzivan, suv osećaj u ustima i ukus se dugo zadržava. Goldbergov Bitter Lemon bi trebalo da postane standard u svakom baru: Vodka Lemon i Sour Sun sa puno leda privlače dobro raspoloženje i zabavu za tren!

 

Stil: Tonic Water - Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled: Blako žuta - mutna nijansa
Miris: Miris svežeg limuna i voća
Ukus: Voćna mešavina limuna i pomorandže kombinovana je sa kiselom notom pravog kinina.

 

 

 

 

 

MBG GLOBAL BRANDS

SALITOS - je leto, stil života i uživanje. Premium Lifestyle-Drink koji stoji za temperament i radost života Latinske Amerike kao niko drugi. SALITOS - Plaža, sunce i slana voda na vašoj koži. Nažalost, ne možemo da vas odvedemo na prelepe plaže Meksika, ali da unesemo SALITOS osećaj direktno u vasu dnevnu sobu ili da Vi budete heroj sledeće zajedničke zabave. Bez obzira na doba godine, kišu ili vetar - SALITOS vam pruža taj letnji osećaj tokom cele godine i predstavlja južnoamerički stil plaže i urbani stil života.