Rum Zacapa Cent 23 0,7l

Rum Zacapa Cent 23 0,7l

Šifra:MR010
Zemlja porekla: Gvatemala
Stilovi / Vrsta: Rum
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Indrustrias Licoreras De Guatemala
Sastojci:

 Rum

Cena po komadu Komad:
11.665,00 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Rum Zacapa Sistema Solera 23 već dugi niz godina važi za najbolji rum na svetu. Predstavlja najfiniji – premium rum iz Gvatemale koji je karakterističan po intezivnom, veoma bogatom i prefinjenom ukusu . Ono što ga izdvaja od ostalih vrsta rumova jeste dug period sazrevanja gde su korišćeni destilati između šeste i 23 godine. Takođe su korišćene različite vrste buradi u kojima destilati prolaze kroz prirodni proces sazrevanja. Skladište se u bivšem burbonu, Pedru Himenezu (bure španskog belog vina) i šeri buradima. Sistema Solera je sistem pravljenja ruma koji se koristi za starenje ruma i predstavlja raznolikost ponovnog korišćenja bačvi i time stvara složenu kombenaciju ruma sa vrhunski bogatom aromom. Ron Zacapa Sistema Solera je osvojio prvo mesto na takmičenju premium rumova četiri godine za redom (1998, 1999, 2000 i 2001) na Internacionalnom Festivalu ruma!

 

Stil: Solera Rum
Izgled: Mahagoni sa bakarnim nijansama
Miris: Karamele sa aromantizovanom vanilom pomešane sa kakaom, cimetom i kafom
Ukus: Slatko – medenog ukusa sa jakim ukusom jabuke koji prelazi u prefinjenu ukusnu notu vanile, suvog voća i začinskog dodira cimeta
Način serviranja: Najbolje je uživati u čistom ukusu ovog imresivnog ruma!

 

 

 

 

 

INDUSTRIAS LICORERAS DE GUATEMALA

Rum Zacapa Royal je kraljevski rum koji nam dolazi sa Gvatemale. Proizvode od ruma od ove kompanije možete pronaći na našoj online prodavnici. Posetite nas.