Rum Don Papa

Rum Don Papa

Šifra:DP-003-EX
Zemlja porekla: Filipini
Stilovi / Vrsta: Rum
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Bleeding Heart Company
Godina starosti: 7
Sastojci:

 Rum

Cena po komadu Komad:
8.899,96 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Don Papa Rum dolazi iz Azije, konkretnije sa Filipina. Retko ko zna da se Filipinski arhipelag bavi proizvodnjom ruma gde su geografski i klimatski uslovi idealni za uzgoj šećerne trske. Ostrvo Negros, koje pripada Filipinima, je poznato pod nadimkom „Ostrvo šecera" ili „Šećerna Konzerva Filipina".

Don Papa Rum je posvećen filipinskom narodnom junaku Dionisiju Magbuelasu, koji je bio važna figura u filipinskoj revoluciji 19. veka i pomogao oslobađanju Filipina od španske vladavine. Popularno, Magbuelas se često naziva "Papa Isio", od kojeg i potiče ime ruma. Na samoj etiketi ruma vidljivo je istaknut portret ovog narodnog heroja.

Don Papa sazreva 7 godina u podnožju planine Kanlaonu, u američkim hrastovim bačvama. Finalni proizvod je stvoren pažljivom kombinacijom odabranih buradi.

Prodaja premium ruma Don Papa je praćena dobrotvornom kampanjom za obnovu uništenih područja na Filipinima nakon katastrofalnog udara tajfuna „Haijana“. Jedan evro od svake prodate flaše ide kompaniji Plan International, koja garantuje namensku upotrebu ovih sredstava.

 

 

Stil:  Blended Rum
Izgled:  Svetla boja ćilibara
Miris:  Miris nije ekstremno intenzivan, prijatno slatko i voćno
Ukus:  Elegantan, začinjen sa slatkim notama vanile i meda, u kombinaciji sa notama kandiranog voća
Način serviranja:  Don Papa Rum se pije čist sa ledom ili kao dodatak uz omiljeni koktel.

 

 

 

 

BLEEDING HEART COMPANY

Bleeding Heart kompanija svoje proizvode od ruma pravi na dalekim Filipinima. Pica od ruma ove kompanije od sada možete pronaći na našoj online prodavnici. Posetite nas i pogledajte ponudu.