Rakija Premier Kajsija 0,7L

Rakija Premier Kajsija 0,7L

Šifra:PR013
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Rakija
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 41.5%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Premier Destilerija
Sastojci:

Rakija

Akcija važi od 23.05.2024. do 21.06.2024.

 

Cena po komadu Komad:
3.732,00 RSD 4.976,87 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Još nežnija, još blaža, još višeslojnija – Rakija Premier Kajsija ispunjava sva očekivanja. Sprema se po traditionalnom receptu i samo sa pažljivo odabranim domaćim kajsijama. 

Ovo je rakija intenzivnog mirisa zrelih kajsija i notama koje podsećaju na marcipan, med i cvet od zove i mekanog, suptilno slatkog, blagog ukusa.

Uživajte u ovom domaćem specijalitetu !

 

Stil:  Rakija od Kajsije
Izgled:  Kristalno bistra
Miris:  Miris zrelih kajsija i blaga nota vanile, meda i cveta od zove
Ukus:  Mekan-voćni ukus kajsije i vanile
Nacin serviranja:  Najbolje neohlađena na temperaturi serviranja 16-18°C


 

 

 

 

PREMIER

Velika strast destilerije Premier je proizvodnja finih rakija iz različitih vrsta voća. Finalni proizvod je potpuno prirodno piće u kojem uživaju i čulo ukusa i čulo mirisa a svaka čašica rakije nosi nežne mirise i arome odabranog i zrelog voća. Temelj ovih vrhunskih rakija je isprepletanost tradicije i ljubavi prema finim pićima na jednoj strani i moderne tehnologije na drugoj. Filozofija destilerije Premier je „voće u flaši“. Kod odabira voća nema kompromisa - samo najbolje je dovoljno dobro da bi se dobili vrhunski destilata. Godinama unapredjivani proces proizvodnje je rezultirao time da je Premier postao jedan od najboljih proizvođača rakije kako u Srbiji tako i izvan granica. Premier rakije ispunjavaju stroge standarde kvaliteta, čemu svedoče brojne sertifikacije i nagrade na lokalnim i medjunarodnim manifestacijama, osvajane godinama unazad – a što je vredno pomena i čime se ova destilerija izuzetno ponosi.