Pivo Estrella Inedit Damm

Pivo Estrella Inedit Damm

Šifra:ETL006
Zemlja porekla: Španija
Stilovi / Vrsta: Pšenično pivo
Alkohol: 4.8%
Gorčina: 11 IBU
Sadržaj: 750ml
Proizvođač: Estrella Damm
Sastojci:

Inedit se sastoji od vode, mešavine ječmenog slada i pšenice, a rafinisan je začinima poput narandžine kore, korijandera i sladića.

Cena po komadu Komad:
479,70 RSD 600,30 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Estrella Damm Inedit je posebno pšenično pivo koje se proizvodi u Barseloni. Ferran Adrija (proglašen za najboljen svetskog kuvara) vodi jedan od najboljih svetskih restorana pa je samim tim želeo da gostima uz pojedina jela ponudi vrlo posebno pivo umesto vina. Zajedno sa Katalonskom pivarom Ferran je proizveo ovo jedinstveno i veoma ukusno pšenično pivo. Osnova Estrella Damm Inedit-a je mešavina ječmenog slada, pšenice, hmelja, korijandera, sladića, pomorandžine kore, kvasca i vode. Rezultat je fascinantno, svetlo psenicnopivo složenog ukusa i zavodljivo oblačnog izgleda. Estrella Damm Inedit pivo se odlično slaže sa španskim tapasima, ali i sa ribom, morskim plodovima i salatama.

 

Stil: Pšenično pivo  
Gorčina: 11 IBU
Izgled: Svetlo zlatne boje
Miris: Miris cveća i nota svežeg kvasca i slatkog začina
Ukus: Nežne note ananasa sa kremastom i mekanom aromom u ustima. Dominacija voćnih aroma sa uticajima korijandera na nepcu.

 

 

ESTRELLA DAMM

Pre više od 140 godina, mladi August K. Damm i njegova devojka Melanie došli su na mediteransku obalu sa idejom da tu proizvode pivo. Svoj san su ostvarili 1876. godine kada je u Barceloni otvorena pivara Damm u kojoj su počeli proizvoditi pivo koje je savršeno odgovaralo klimi vrelog Mediterana. Estrella Damm je svetlo mediteransko lager pivo koje se bez aditiva i konzervansa, proizvodi po originalnom receptu od 1876. godine. Sastoci su 100% prirodni: ječmeni slad, pirinač i hmelj. Kvalitet ovih sastojaka je glavni prioritet kompanije Estrella zbog čega direktno sarađuju sa lokalnim mediteranskim poljoprivrednicima. „Estrella“ na španskom i katalonskom znači „zvezda“ pa je zvezda i logo ove pivare. Danas je Estrella Damm jedno od najpoznatijih španskih brendova u Španiji. Damm je dobro organizovana, profitabilna, velika kompanija koja veliku važnost pridaje kupcima, zaposlenima, investitorima i svima koji su uključeni u rad kompanije. Njihov cilj je da budu lideri u industriji pića, promovišući izvorni nacionalni brend – špansko pivo. Projektima i promocijama Damm pivara skreće pažnju na prirodne lepote kao i na potrebu zaštite prirode cele mediteranske regije (Španija, Italija, Grčka, Turska). Čisto more, bele peščane plaže, bogat i raznovrstan morski život sa jatima morskih ptica se savršeno slažu za „zvezdom“ Španije – pivom koje reklamira Španiju na najbolji mogući način. Damm pivara čuva, neguje i štiti prirodne lepote Mediterana – podržimo je u tome !