Liker Ouzo Nektar Pilavas 0,7l
Detaljni opis
Uzo Nektar Pilavas je klasični grčki aperitiv sa prepoznatljivim ukusom anisa, koji se proizvodi još od 1948. godine. Ovaj vrhunski liker nastaje pažljivim odabirom najkvalitetnijih sastojaka, među kojima su zvezdasti anis, komorač, korijander i bobice kleke. Svi sastojci se tradicionalno maceriraju i destiluju u malim bakarnim kazanima, čime se postiže jedinstvena harmonija ukusa. Rezultat je glatko, slatko i začinjeno piće koje se izvanredno služi kao aperitiv, ali i kao osvežavajući koktel kada se pomeša sa hladnom vodom. Uzo Nektar Pilavas odražava bogatu grčku tradiciju i strast prema kvalitetnom piću, koje generacije rado uživaju. Doživite autentičnost Grčke u svakom gutljaju – uz Uzo Nektar Pilavas
|
|
Stil: | Ouzo - uzo |
|
|
Izgled: | Kristalno bistra tečnost, koja se u dodiru sa hladnom vodom lagano zamućuje, stvarajući karakterističan mlečni sjaj koji najavljuje bogatstvo ukusa. |
|
|
Miris: | Intenzivan i složen miris zvezdastog anisa i komorača, sa nežnim notama korijandera i osvežavajućim tonovima bobica kleke. Aroma odiše svežinom i začinskom elegancijom |
|
|
Ukus: | Iznenađuje glatkoćom i savršenom balansiranošću slatkoće i začinjenosti. Ukus anisa je dominantan, ali prijatno zaokružen sa blagim citrusnim i začinskim notama, što čini svako gutljanje nezaboravnim. Završnica je duga i prijatno začinska. |
|
|
Nacin serviranja: | Uzo Nektar Pilavas preporučuje se služiti rashlađen, samostalno kao aperitiv ili razblažen hladnom vodom, što stvara osvežavajući koktel sa karakterističnim mlečnim zamućenjem. Savršen je i uz lagane grčke zalogaje poput maslina, sireva i morskih plodova. Idealna temperatura serviranja je 8–12°C. |
Deklaracija
