Konjak Remy Martin Louis XIII

Konjak Remy Martin Louis XIII

Šifra:TRX052
Zemlja porekla: Francuska
Stilovi / Vrsta: Konjak
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: E. Remy Martin and Co
Sastojci:

 Konjak

Cena po komadu Komad:
536.777,44 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Remy Martin Louis XIII je ikona konjaka i važi za jedan od najpoznatijih konjaka na svetu. Razlog zbog kog je ovaj konjak postao legenda nije samo po lepo oblikovanoj, ručno izrađenoj flaši od kristalnog stakla, već i po njenom sadržaju. Louis XIII se sastoji od oko 1200 različitih destilata (Eaux-de-vie), koji su spojeni kroz dugoročan proces kako bi se stvorila jedinstvena slika ovog pića. Grožđe dolazi isključivo iz Grande Champagne predela, koji je srce regiona konjaka, zatim se fermentiše i destiluje pre nego što se stavi u odabrane hrastove bačve (od limuzina). Svake godine sadržaj Remy Martin Louis XIII buradi pregleda „majstor podruma“ iz Remy Martina.Samo najbolji destilati iz najboljih buradi se mešaju zajedno. Sve u svemu, Louis XIII (kao Hors d'Age) konjak ima značajnu starost između 40 i 100 godina. Godišnje se proizvede manja ograničena količina konjaka Remy Martin Louis XIII. Reči nisu dovoljne da opišu univerzum bogatstva ukusa i intenzivnih aroma koje dolaze kada u njemu uživate. Učestvujte u eksploziji istančanog ukusa prilikom degustacije koja može trajati i do sat vremena!  

 

Stil: Konjak - Cognac
Izgled: Tamni mahagoni
Miris: Simbioza različitih aroma. Kreće se od svežeg, svetlo obojenog voća do čokolade, suvog voća, pečurki i orašastih plodova. Ukupna slika impresionira maksimalnom mirisnom harmonijom
Ukus: Na nepcu se otkriva eksplozija aroma.Prvo deluje svilenkansto i nežno, dok svakim sledećim gutljajem pokazuje drugačiji karakter. Svaka aroma je posebna dok se nadjačavaju u pogledu harmonije
Tip bureta: Koriste se hrastove buradi od limuzina
Način serviranja: U ovoj luksuznoj mešavini važni su mali detalji. Zbog toga ga treba konzumirati pažljivo. Sipajte 2 do 3 cl u konjak-čašu, a zatim je držite neko vreme u ruci. Tečnost se lagano zagreva u čaši. Pre degustacije pustite da konjak odstoji još 10 minuta na sobnoj temperaturi. Prvo pomirišite i uživajte u ekspoziji aroma!

 

 

 

 

 

E.REMY MARTIN & CO

Konjak Remy Martin je jedan od najpoznatijih francuskih konjaka. Posetite nas i poručite svoj omiljeni konjak putem našeg sajta samo jednim klikom.