KOKTEL MOJITO flaše 0,33l

KOKTEL MOJITO flaše 0,33l

Šifra:A132765
Zemlja porekla: Estonija
Stilovi / Vrsta: Koktel
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 4.7%
Aroma: Sa ukusom limuna nane i ruma
Sadržaj: 330ml
Pakovanje: 24 x 0.33L Flaša
Proizvođač: A. Le Coq
Sastojci:

Voda, glukozni sirup, voćno vino od jabuka, šećer, limun baza 0,7% (koncentrovani sok limuna, prirodne arome, boje:E104, E131, stabilizator E414), ugljen dioksid,regulator kiselosti: limunska kiselina 0,15%, mešavina aroma mente i limuna 0,1%, aroma ruma 0,01%, konzervansi: kalijum sorbat, kalijum METABISULFIT.  

Cena po komadu Komad:
168,12 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
4.034,88 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Mojito je svetski poznati koktel koji lepo kombinuje zabavne ukuse belog ruma, limete, peperminta i smeđeg šećera. Da biste dodali specijalnu svežinu i hladnoću, dodajte led za piće.  

 

Stil: Koktel   
Ukus:  Umereno slatko sa aromom limuna, mente i ruma.

 

 

KOKTELI A.LE COQ

A. Le Coq je najstariji i najveći proizvođač pića u Estoniji. Portfolio proizvoda uključuje 11 različitih grupa proizvoda. Preduzece je posvećeno očuvanju i razvoju dobrih pića u Estoniji vrednujući stare proizvodne tradicije.A. Le Coq drži vodeću poziciju na tržištu estonskog pića u kategorijama pivo, sok i drugih pića kao i eksapnzija u proizvodnji vode, bezalkoholnih pića i jabukovača.A.Le Coq je dodeljen naslov najkonkurentnije kompanije estonske prehrambene industrije sedam godina za redom, što je rezultat stalne prednosti kvaliteta proizvoda i razvoja proizvoda. Kompanija je uložila 73 miliona eura u proizvodnju i razvoj proizvoda, jedna od najvažnijih kompanija modernih industrija pića u baltičkim zemljama.