KOKTEL COSMOPOLITAN flaša 0,33l

KOKTEL COSMOPOLITAN flaša 0,33l

Šifra:A132985
Zemlja porekla: Estonija
Stilovi / Vrsta: Koktel
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 4.7%
Aroma: Sa ukusom crvene brusnice limete i slatke narandže
Sadržaj: 330ml
Pakovanje: 24 x 0.33L Flaša
Proizvođač: A. Le Coq
Sastojci:

Voda, glukozni sirup, voćno vino od jabuka, šećer, ugljen dioksid, regulator kiselosti: limunska kiselina 0,3%, mešavina aroma narandže, brusnice i limete, stabilizatori: E445,E414,E415; boja: E129 konzervansi: kalijum sorbat, kalijum METABISULFIT.

Cena po komadu Komad:
168,86 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
4.052,64 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Aroma ovog legendarnog pića sa fermentisanim jabukovim vinom daje neodoljivi ukus crvene brusnice, limuna i soka od narandže.  

 

 

Stil: Koktel 
Ukus: Ukus sočne crvene brusnice limete i narandže.

 

 

KOKTELI A.LE COQ

A. Le Coq je najstariji i najveći proizvođač pića u Estoniji. Portfolio proizvoda uključuje 11 različitih grupa proizvoda. Preduzece je posvećeno očuvanju i razvoju dobrih pića u Estoniji vrednujući stare proizvodne tradicije.A. Le Coq drži vodeću poziciju na tržištu estonskog pića u kategorijama pivo, sok i drugih pića kao i eksapnzija u proizvodnji vode, bezalkoholnih pića i jabukovača.A.Le Coq je dodeljen naslov najkonkurentnije kompanije estonske prehrambene industrije sedam godina za redom, što je rezultat stalne prednosti kvaliteta proizvoda i razvoja proizvoda. Kompanija je uložila 73 miliona eura u proizvodnju i razvoj proizvoda, jedna od najvažnijih kompanija modernih industrija pića u baltičkim zemljama.