GO G - Malina 300ml

GO G - Malina 300ml

Šifra:GO003
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Negazirani sokovi
Ambalaža: Flaša
Aroma: Sok od maline
Sadržaj: 300ml
Pakovanje: 24 x 0.3L
Proizvođač: Godži Flama Fructis doo
Sastojci:

20 % soka od maline,

75 % hladno ceđenog soka od jabuke,

5 % soka od godži bobica

Godži bobice sadrže 18 različitih aminokiselina i 21 vrstu minerala koji su neophodni za organizam i pomažu  jačanju imuniteta.

Cena po komadu Komad:
162,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
3.888,00 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Veoma je poznato da je malina voće bogato vitaminima B, C i E, biljnim vlaknima i da je jedan od najvećih antioksidanata na svetu.

Malina se savršeno uklopila sa ključnim sastojkom - godži bobicama tzv crvenim dijamantom.

Kako je malina u narodu poznata kao crveno blago, ovaj miks voća predstavlja pravi nisko kalorični detox za organizam (100 ml = 48 kcal) .

 

Izgled:  Tamno crvene boje
Miris:  Sveže maline
Ukus:  Sveže maline i nijanse slatko-gorkih godži-bobica

 

 

 

GODŽI FLAMA FRUCTIS DOO

Ideja da uzgajaju zdravo i sveže voće i cede ga u sok bez dodatih šećera, boja i konzervansa rodila se u glavama dvojice drugara iz Beograda. Tako je nastala firma - Flama Fructis PLC – kao proizvođač koji je prioritet dao svežem i sezonskom voću. Glavni sastojak u svim Go g proizvodima, su „godži bobice“ (superfood), koje kao i samo voće, potiče iz Srbije. U proizvodnji GO g sokova, koriste se samo domaće prvoklasne jabuke (Granny Smith) kao i domaće breskve i maline. Go g sokovi predstavljaju koncept potpuno prirodnih, ručno ceđenih sokova. Proces pasterizacije se vrši na temperaturi između 78°C i 81°C. Prilikom hermetičkog zatvaranja ambalaže, u samoj flaši se stvara prirodni vakum koji ne dozvoljava da vazduh dopre do soka i na taj način se omogućava da se Go g sok ne kvari iako je bez konzervansa. Pored toga Go g sokovi nemaju dodatih šećera, aditiva ni veštačkih boja. Svaki gutljaj Go g soka je prava čarolija prekrasnih ukusa prirode!