Gin Sul je destilovan u Hamburgu u jednoj od manjih destilerija u Nemačkoj. Pri destilaciji se koristi kvalitetna voda iz „Lüneburger Heide“ i pažljivo izabrano bilje kao ruzmarin, piment, lavande, cvet ruže, korijandera i cimet. Poseban dodatak je "cistus ladanifer", biljka rusula koja daje ovom džinu specifičnu notu.
![](https://www.calix.rs/uploads/useruploads/Photos/icon-stil.png) |
Stil: |
Dry Gin |
![](https://www.calix.rs/uploads/useruploads/Photos/icon-izgled.png) |
Izgled: |
Bezbojno piće |
![](https://www.calix.rs/uploads/useruploads/Photos/icon-miris.png) |
Miris: |
Limun iz Portugala daju Gin Sulu prijatno svežu i voćnu aromu. |
![](https://www.calix.rs/uploads/useruploads/Photos/icon-ukus.png) |
Ukus: |
Džin Sul je blag i kombinuje začinske note sa aromom kleke Prisutna je blaga nijansa limuna kroz slatke i svetne note – jedan klasični, osvezavajuci džin! |
![](https://www.calix.rs/uploads/useruploads/Photos/icon-stil.png) |
Način serviranja: |
Gin Sul ide klasično uz kocke leda sa grančicom timijana ili ruzmarina i parče narandže. |