Dezinfik Alkohol 75% 1l

Dezinfik Alkohol 75% 1l

Šifra:DEZ004
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Alkohol 75%
Sadržaj: 1l
Proizvođač: AHS Advanced Health Solutions
Sastojci:

 Etil alkohol (CAS broj: 64-17-5, EC broj: 200-578-6, Indeks broj: 603-002-00-5 ) 75 % V/V.

Cena po komadu Komad:
330,00 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Alkohol, odnosno etanol, je izuzetno efikasan antiseptik u kocentraciji od 75%.

Alkohol 75% je tečnost koja se koristi za ličnu higijenu i dezinfekciju zdrave kože ruku, za dezinfekciju radnih površina, materijala i opreme, kao i površina koje dolaze u kontakt sa hranom i pićem u toku proizvodnje, skladištenja ili potrošnje. Koristi se i u javnim, industrijskim, ugostiteljskim kao i zdravstvenim objektima.

Alkohol 75% je najdelotvornije sredstvo za ličnu higijenu i dezinfekciju predmeta iz radnog okruženja, jer eliminiše viruse, bakterije i gljivice.

U upotrebi je rastvor od 75% efikasniji kao antiseptik čak i od koncetrovanog alkohola od 96%. Razlog leži u činjenici da u tom rastvoru ostvaruje svoje antiseptičko dejstvo, unitštavanjem strukture membrane mikroorganizama.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AHS ADVANCED HEALTH SOLUTIONS

Advanced Health Solutions je nastao sa idejom da se na jednom mestu ponude najkvalitetniji proizvodi za dezinfekciju, zaštitu i dekontaminaciju. Proizvodi su namenjeni kako za upotrebu u zdravstvenim ustanovima i laboratorijama, tako i u firmama, proizvodnim pogonima, ugostiteljskim objektima i domovima. Usled rastućih izazova okruženja, zagađenosti i virusa, poseban naglasak se stavlja na ličnu zaštitu.