Biter Select Pilla

Biter Select Pilla

Šifra:EL040
Zemlja porekla: Italija
Stilovi / Vrsta: Aromatic bitter (biter)
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 17.5%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Montenegro S.r.l.
Sastojci:

 Alkoholno piće od bilja (aperitiv)

Cena po komadu Komad:
1.723,94 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Biter Select Pilla: SELECT - svojim izbalansiranim, gorko-slatkim ukusom i aromatičnim profilom, Select je esencijalni sastojak originalnog venecijanskog spritz-a, koktel koji se – po tradicionalnom italijanskom receptu – završava maslinom na vrhu. PRIČA O VENECIJANSKOJ LEGENDI Select Apperitivo je nastala 1920. u srcu Venecije, rođena iz strasti dva brata – Marija i Vittorija Pille. Želja da doprinesu ponovnom rađanju posleratne Venecije - braća Pilla su iskoristila svoju destileriju i umeće u pravljenju likera kako bi ponudila novo, hedonističko iskustvo. Kako je život postajao bogatiji, a ljudi sve više izlazili i koncept aperitiva je postao popularan u čemu je Select imao glavnu ulogu na koktelskoj sceni. Select je postao – delight Venecije. Sa epitetom omiljenog venecijanskog aperitiva njegova popularnost se širila celom Italijom i postao je neizostavni sastojak originalnog spritz-a. Njegov bogati, kompleksni blend ostao je veran originalnom receptu iz 1920.godine pa sve do danas.

 

Stil: Gorko alkoholno piće - biter
Izgled: Intenzivna, rubin crvena sa ćilibarnim podtonom
Miris: Jedinstvena primarna nota sa naznakom esencijalnih ulja i citrusa, kojoj se pridružuju balzamične note bobica kleke, smole, eukaliptusa i mente
Ukus: Istančano intenzivan i kompleksan sa dominantnim gorkim notama. Začinske i tropske arome u savršenoj kompoziciji sa prijatno prisutnim živim notama esencijalnih citrusnih ulja
Način serviranja: Sipajte ohlađeni Prosecco u vinsku čašu preko leda. Dodajte Select, malo sode i blago promešajte. Dekorišite maslinom i uživajte u dobrom društvu.

 

 

 

 

MONTENEGRO S.R.L.

Biter, Brendi i Liker su najpoznatiji proizvodi kompanije Montenegro S.R.L. Proizvode možete pronaći na našem sajtu i poručiti po veoma povoljnim cenama. Čekamo vas.