KOKTEL CUBA LIBRE flaša 0,33l

KOKTEL CUBA LIBRE flaša 0,33l

Šifra:A132865
Zemlja porekla: Estonija
Stilovi / Vrsta: Koktel
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 4.7%
Aroma: Ukusa kole ruma i limete
Sadržaj: 0.33L
Pakovanje: 24 x 0.33L Flaša
Sastojci:

Voda, glukozni sirup, voćno vino od jabuka, šećer, ugljen dioksid, regulatori kiselosti: limunska kiselina 0,14%, fosforna kiselina0,05%; mešavina aroma kola, rum, limeta,boja: E150d. 

Cena po komadu Komad:
140,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
3.360,00 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Ovaj klasicni koktel dolazi iz Havane i ima ukus ruma i kolu. To je bio simbol samouverenosti i slobodnog razmišljanja godinama. Njegov tradicionalni ukus i dalje pokazuje jak karakter. Da bi dodali kiselu nijansu, treba ga probati sa parče limuna ili limete.  

 

 

 

Stil: Koktel 
Ukus: voćnog vina od jabuke sa kuba libre ukusom.

 

 

KOKTELI A.LE COQ

A. Le Coq je najstariji i najveći proizvođač pića u Estoniji. Portfolio proizvoda uključuje 11 različitih grupa proizvoda. Preduzece je posvećeno očuvanju i razvoju dobrih pića u Estoniji vrednujući stare proizvodne tradicije.A. Le Coq drži vodeću poziciju na tržištu estonskog pića u kategorijama pivo, sok i drugih pića kao i eksapnzija u proizvodnji vode, bezalkoholnih pića i jabukovača.A.Le Coq je dodeljen naslov najkonkurentnije kompanije estonske prehrambene industrije sedam godina za redom, što je rezultat stalne prednosti kvaliteta proizvoda i razvoja proizvoda. Kompanija je uložila 73 miliona eura u proizvodnju i razvoj proizvoda, jedna od najvažnijih kompanija modernih industrija pića u baltičkim zemljama.