Viski Jefferson's reserve

Viski Jefferson's reserve

Šifra:ANK035
Zemlja porekla: Amerika SAD
Stilovi / Vrsta: Viski
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 45.1%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Dalmore Distillery
Sastojci:

 Viski Burbon

Cena po komadu Komad:
8.275,92 RSD
sa uključenim PDV-om
Trenutno rasprodat proizvod

Ovaj viski je dobio ime po trećem predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Thomasu Jefferson-u.

Po stilu ovo je bourbon i nastao je kao je mešavina četiri različita burbona u jednom -specijalnom, složenom, sofisticiranom i nezaboravnom - poput i samog g-dina Tomasa Džefersona.

Jefferson´s burbon se pravi u veoma malim količinama i sa fokusom na nijanse ukusa. Na taj način viski dobija intenzivnije arome drveta svakog pojedinačnog bureta u kome sazreva. Drugim rečima to je kao da kuvate za 8 prijatelja umesto za 80 ljudi Jefferson’s Bourbon nabavlja bačve od etabliranih destilerija koje su svoj zanat usavršavale stotinama godina. Tu zapravo započinje pravo eksperimentisanje, uspostavljanje ravnoteže i dodavanje složennih nijansi dok se ne pronađe ukus pravog Jefferson-a.

 

Stil:  Bourbon Whiskey
Izgled:  Sjajna boja ćilibara
Miris: Arome breskve, suvog grožđa, maslačka i vanile
Ukus: Elegantna kombinacija vanile, karamele, urmi, crnih bobica i tonova narandže
Tip bureta: Sazreva u posebno odabranim buradima od belog hrasta
Način serviranja: Prema stručnjacima, ledu nije mesto u viskiju. Sa jedne strane ublažava arome koje se ne mogu pravilno razviti a sa druge strane hladnoća suzbija svu paletu ukusa. Naravno, da i dalje možete piti viski sa ledom ako vam se tako sviđa, ali preporuka je da prvo isprobate čistu varijantu!

 

 

 

 

MCLAIN & KYNE DISTILLERS

Ukoliko ste ljubitelj americkih viskija, onda je Viski Jefferson pravi izbor za vas. Posetite nas i poručite svoj omiljeni viski putem našeg sajta. Čekamo vas.