BLOG

PIVO I FUDBAL - JEDNO BEZ DRUGOG NE MOžE

05.06.2018.

Dragi naši vatreni navijači, da li ste spremni za najveći fudbalski događaj? Sredinom juna počinje svetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Rusiji. To će biti 21. po redu. Na njega se kvalifikovala i reprezentacija Srbije, što svakako čini još veću draž. Nadamo se da je spremna i u punoj formi. A da li ste vi? Imate li sve spremno za idealne večeri pred TV ekranima ili još bolje projekcionim platnima?

Kako bi vaše uživanje u ovom spektaklu bilo potpuno komforno pripremili smo za vas par sastojaka koji su idealni za navijačke večeri koje su pred nama.

 

Pivo


Pivo je neosporno glavni sastojak za idealno navijačko veče. Savršeno je za opuštanje, ali i za podgrevanje navijačke atmosfere. Emocije i strast lakše i bolje izlaze uz jedno, dva piva, pa se atmosfera sa stadiona u potpunosti prenosi u vašu dnevnu sobu. Naravno treba izabrati koje pivo najbolje ide uz svetsko prvenstvo u fudbalu. Da li ste razmišljali o tome koje vrste piva najbolje idu uz ovakvo veče? Ove sezone kod nas u Calix online prodavnici ceska piva su na popustu. Zato kada su vrste piva u pitanju mi želimo da vam skrenemo pažnju na ceska piva. Najbolje cesko pivo koje imamo u ponudi je Rebel pivo. Ovo pivo imamo u dve varijante:

• Svetlo - REBEL ORIGINAL PREMIUM - SVETLO PIVO flaša 0,5l
• Tamno - REBEL DARK LAGER – TAMNO PIVO flaša 0,5l

REBEL ORIGINAL PREMIUM svetlo pivo je lagano, prijatnog izbalnsiranog ukusa hmelja i slada s osvežavajućim gorkim završetkom. Tipično i tradicionalno najbolje cesko pivo.

REBEL DARK LAGER je tamno pivo slatkog ukusa i blage gorčine.

Razlog zašto vam pominjemo ova ceska piva je njihov kvalitet, ali i sniženje koje će trajati od 14.06.2018. do 15.07.2018. godine, dakle tokom celog svetskog prvenstva.

 

 

Grickalice


Vrlo dobro znamo da ne ide pivo na prazan stomak. Valja nešto i gricnuti. Samo umesto čipsa, kikirikija, kokica, predlažemo vam da svoje društvo poslužite sa nekoliko grickalica koje odlično idu uz Rebel pivo, a lake su i brze za spremanje.

 

  • Pohovani štapići kačavalja iz rerne
  • Hrskavi pileći fileti sa kornfleksom
  • Grilovano povrće
  • Pohovane tikvice
  • Pržene girice
  • Pohovani ili zapečeni luk u rerni

 

Neka ovih dana muškarci preuzmu glavnu reč u kuhinji. Eto prilike da se i na ovaj način muškarci u društvu pohvale svojim kulinarskim veštinama, a u isto vreme spreme nešto sveže i veoma ukusno, da se lepo složi uz ceska piva. Sigurno je da će ženski deo društva jako ceniti ovaj gest, te će svi zajedno uživati u odličnoj hrani koja će doprineti sjajnoj navijačkoj atmosferi.

 

Mešoviti timovi zajedno pobeđuju


Svako pravo društvo broji i muškarce, i žene. Stoga je navijanje uvek lepše kada uključuje oba pola. Tako žene koje imalo zanima fudbal i same nisu pobegle negde van kuće tražeći spas od fudbalske groznice, biće savršen sastojak nezaboravne navijačke večeri. Njihovo emotivno i iskreno navijanje održaće pozitivnu atmosferu, pa čak i ako tim za koji se navija, gubi.

Ukoliko ženski deo društva nije ljubitelj piva, imamo rešenje i za to. U ponudi naše Calix online prodavnice imamo i prosecco, svečano penušavo vino, kao stvoreno za ovakve prilike, ili neki od već spremljenih koktela.


Ekipa

 

Svetsko prvenstvo u fudbalu je svojevrstan „izlet“ sa ekipom. Ritual pripreme pred utakmice, nabavljanje navijačkih rekvizita, hormoni divljaju, priprema klope, hlađenje piva. Sama činjenica da ste na okupu, i muškarci i žene, i da provodite vreme zajedno je neprocenjiva. Zato obavezno odvojite vremena i sa ekipom provedite nekoliko dana uz fudbal ispijajući prosecco, koktele i naravno Rebel pivo, najbolje cesko pivo. To su trenuci koji se pamte čitav život.

Za kraj jedan mali savet. Bilo da vaš tim gubi, ili pobeđuje, držite se dostojanstveno. Navijajte zdušno, grlato i moćno. I zabavite se. Jer fudbal kao i sve druge igre koje igramo su zabava. Zato, pozovite ekipu, pripremite par grickalica poručite Rebel pivo, najbolje cesko pivo sa našeg sajta koje će u toku trajanja svetskog prvenstva u fudbalu biti na velikom sniženju.

Neka najbolji tim pobedi! 

 

 

Autor teksta: Mladen Lukešević

Poslednje sa bloga

Pronađite nas na mapi