BLOG

EMPLOYEES ONLY GIN PUNCH SAVRšENO SE SLAžE SA DžINOM GREENALLS WILD BERRY

24.06.2019.

Uz panč „Employees Only Gin Punch“ preporučujemo GREENALLS Wild Berry Džin.

Mekan i gladak ukus ovog džina, koji se polako razvija do bogate citrusne i voćne note,  daje panču savršenu harmoniju ukusa.

Recept potiče od Jasona Kosmasa i Dušana Zarića, koji vode lokal Employees Only Bar u New Yorku.

Džin u kombinaciji sa sastojcima kao što su bademov sirup, liker od maline, sok od limuna, voće i penušavo vino čine ovaj panč nezaboravnim.

 

Sastojci:

 

  • 1 flaša GREENALLS Wild Berry Džin 75cl
  • 75 cl suvo penušavo vino ROCCA DEI FORTE CUVÈE NO1
  • 30 cl šećerni sirup
  • 13 cl sirup od badema
  • 23 cl liker od maline
  • 40 cl limunovog soka
  • velike kocke leda
  • sveže voće kao što je limun, limeta i ananas

 


Priprema:

 

  • pripremite velike kocke leda dan ranije, na primer u kalupu za kolače
  • ohladiti sve sastojke bar 12h pre početka pripreme panča
  • sve sastojke (osim penušavog vino) sipati u posudu za panč
  • promešati sa dugom kašikom
  • po želji dodajte seckano voće
  • dodajte sav led i ostaviti panč da odstoji 15 min.
  • nakon isteka 15min. sipati penušavo vino
  • pažljivo promešajte panč (da bi sačuvao gaziranost) i servirajte gostima

(Priprema: 15 minuta - Recept za: oko 2,5 l panča, 20 x 110ml)

 

 

ŽIVELI!

Poslednje sa bloga

Pronađite nas na mapi