BLOG

CALIX NA BEER FESTU 2018

15.08.2018.

Dobrodošli na Beer Fest 2018! Da li ste već pogledali muzički program i izabrali dan odnosno dane kada ćete uživati u muzičkom programu i širokom izboru piva na ovoj već naveliko poznatoj manifestaciji? Ukoliko niste, krajnje je vreme da to učinite.

 

Ovde možete pogledati muzički program po danima.


Beer Fest počinje 15.08. i završava se 19.08.2018. Ove godine velika je lepeza muzičkih žanrova koje ćemo imati prilike da čujemo, ali i veliki izbor piva koje ćemo uz dobru muziku moći da pijemo.

 

Calix se pridružuje sjajnom provodu

 

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovogodišnjem Beer Festu i probate i pijete pivo iz našeg asortimana i to u čak 3 šatora:

  1. Paulaner
  2. Rebel
  3. O’Hara’s

 

Mislili smo i na ljubitelje koktela, te na Beer Festu možete pronaći i mali štand na kom će se služiti naši kokteli. Uživajte u dobro poznatim ukusima sjajnih koktela: Sex on the Beach, Blue Lagoon, Margarita, Cosmopoliten, Pina Colada i drugi....

 

Spremni dođite na Beer Fest


Akcija: Kupite Paulaner limenke 0,5l u vrednosti od najmanje 500 dinara, i to u jednom od 50 Mercator objekata (Idea, Roda, Mercator) i ponesite fiskalni račun sa sobom u Paulaner šator. Delimo sjajne poklone: kačkete, majice i podmetače!

 

akcija paulaner beer fest


Uživajte u pivu iz našeg asortimana na ovogodišnjem Beer Festu. Vidimo se!

Poslednje sa bloga

Pronađite nas na mapi